Dr. Wollans Produkter

Dr. Wollans Hudprodukter

Dr. Wollan har en egen serie kremer og salver basert på veldokumenterte resepter som dermatologer gjennom flere år har anbefalt til pasienter plaget av psoriasis, atopisk eksem eller andre tørre eksemforandringer i huden.

Alle produktene inneholder ingredienser som er skånsomme mot huden og som er dokumentert effektive. Ingen produkter inneholder noen toksiske – allergi eller kreftfremkallende innholdsstoffer.

Vi er stolte av å presentere en produktserie som har:

 

  • Høy kvalitet
  • Basert på lang erfaring og ekspertise
  • En effektiv virking

 

Trykk her for å komme til nettbutikk

 

Dr. Wollans Aloederm Gel

Aloederm-GelAntiinflammatorisk gel med Aloe Vera og utvalgte urter.

Utmerket mot alle inflammatoriske hudforandringer. Inneholder høy konsentrasjon av Aloe Vera og utvalgte urter som virker avkjølende, klø stillende og legende på hudskader. Spesielt velegnet til behandling av stråleskader og etter laserbehandlinger

 

Dr. Wollans Firming Night Cream

IMG_1161_smallDr. Wollans nattkrem er en anti-rynke krem basert på avanserte ingredienser. Den påvirker mimikk rynkene på en effektiv måte i løpet av kort tid, 1-2 uker. På lang sikt stimulerer kremen hudens mikrosirkulasjon slik at rynker og linjer blir mindre fremtredende. Ingen toksiske, allergene konserverings-midler eller parabener.

 

Dr. Wollans Hydroderm Fuktighetskrem

Hydroderm_webDr. Wollans Hydroderm fuktighetskrem passer for alle med tørr og svært tørr hud. Produktet inneholder vitamin A/D og fuktighetsbindende karbamid (7 %), som har en PH verdi nær hudens egen.
Dette gir effektiv lindring og god kosmetisk følelse, med lav risiko for negative bivirkninger, som svie. Vitamin A og D finner man normalt i huden vår, men er veldig viktig i å beholde en sunn hud.

Det er viktig å bruke fuktighetskrem 3-6 ganger i uken for å opprettholde hudens elastiske balanse. Jevnlig påføring av fuktighetskrem hindrer sårdannelser, sprekker i huden, innfallsport til sopp og gir generelt økt velvære. Universalkrem for hele familien.

 

Dr. Wollans Keralyt Fotgel

Keralyt_webDr. Wollans Keralyt Fot Gel løser opp tørr og tykk hud, motvirker hudsprekker og er velegnet til bruk mot svært tørr hud og eksem. Geleen har også veldig god effekt på diabetes fortykkede hudforandringer på fotsålene og virker svært effektivt i tillegg til et fotbad (olje eller saltbad). Psoriasis på fotsålene (hyperkeratoser) er ofte tilbakevendende i perioder. Dr. Wollans Keralyt Gel er et godt hjelpemiddel for å redusere disse kroniske plagene. Ved tilbakefall kan du gjenta behandlingen på nytt og effekten er ytterligere bedre. Hvis hudsprekker ikke behandles så kan foten bli mer mottagelig for infeksjon. Ved regelmessig bruk får huden sin naturlige elastisitet og motstandskraft igjen og blir beskyttet.

 

Dr. Wollans Salisylpomade

Salisylpomade_webSalisylpomade er velegnet til å løse opp flass og kroniske seborrhioske hudforandringer i hodebunn. Produktet renser hodebunn for flass og gjør huden mer tilgjengelig for annen behandling (for eks. steroider). Ettersom dannelsen av flass minskes ved bruk av Salisylpomade trenger du ikke store mengder av steroider eller andre medisinske produkter. For å forebygge tilbakefall anbefales applikasjon av andre medisinske antieksem- eller antipsoriasis produkter etter utvasking.

 

Velegnet til små barn.