Laser/IPL

IPL-laser i Sandefjord

Hva er IPL?

IPL betyr intensivt pulset lys og er et lys som trenger igjennom det ytterste hudlageret.   IPL-teknikken vi bruker gjør det mulig å ta bort pigmentforandringer, blodkar, forminske store porer og permanent hårfjerning.

Hvordan fungerer IPL-behandlingen?

IPL brukes til å behandle ansiktet, hals, bryst og hånd ryggen. Nedenfor beskriver vi de forskjellige behandlingene.

Lysbehandling av sprengte blodkar

IPL-lyset produserer varme som varmer opp den syke forandringen til en temperatur høy nok til å ødelegge og ta bort vevet. Lys energi absorberes av hemoglobinet (det som gjør blodet rødt) og blir varmt. Når blodet blir varmt nok koaguleres blodet og karveggen blir ødelagt. Normalt behøves 2-3 behandlinger for et godt resultat.

Pigmentflekker

Det finnes forskjellige typer pigmentflekker og behandlingene skiller seg på hvor dypt de ligger i huden. De vanligste pigmentforandringene er: lentigo, aldersflekker, melasma, solflekker, fregner og hyperpigmenteringer.

Ta bort hår med IPL

IPL tar effektivt bort uønsket hårvekst på kroppen, armhulene, bikinilinje, bena, ryggen og i ansiktet. Vi behandler både kvinner og menn. Vårt IPL-utstyr er en av de raskeste og mest effektive på markedet som innebærer at du får et godt resultat.

Hva skjer ved IPL-behandling?

Vi påfører et tynt lag med gelé på området som skal behandles, et konsentrert lys går igjennom huden. Lyset absorberes av hårsekken og utvikler varme som ødelegger hårsekken.

 

For mer informasjon gå inn på photonova.se